Werpvliegtuig - Terra Kids

Een cool cadeau voor actieve kindjes vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB224

Terra Kids collectie by Haba (50)

Speelplezier in een loop! Neem dit plezant werpvliegtuig bij de romp onder de vleugels tussen de duim en de wijsvinger, lanceer het met een grote zwaai en laat het snel en sierlijk door de lucht zweven. Keer op keer pret verzekerd!

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303520

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Super leuk wegwerpvliegtuig uit de Terra Kids-collectie van Haba. Om uren mee te spelen, in de tuin of trek erop uit naar wijdse velden en open plekken om echt wild te gaan.

Afmetingen: 48 x 48 cm
Materiaal: kunststof en styropor
Leeftijd: geschikt vanaf 5 jaar

Kinderen zijn ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde Haba de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.27.449.50.164
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/07/2020
Uren speelplezier!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories