'Wie ben ik?' spel in een blikken doosje

Wie ben ik? spel in een blikken doosje

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Wie of wat ben ik? Een bakker, een leeuw of een dino? Door vragen te stellen kom je het te weten! Een speler krijgt een hoofdband en een kaart...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301323

Wie of wat ben ik? Een bakker, een leeuw of een dino? Door vragen te stellen kom je het te weten! Een speler krijgt een hoofdband en een kaart die vertelt wie of wat je bent. Met een magneet bevestig je de kaart op de hoofdband. Door slim vragen probeert de speler te achterhalen wat op deze kaart afgebeeld staat. Vanaf 5 jaar. Vanaf 2 spelers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
153.510.80.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories