48 st Een dag in het museum Aquarium

Wonderbaarlijke legpuzzel Een dag in het museum Aquarium - 48 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER052

Puzzel je eigen reuze-aquarium in elkaar met deze kleurrijke legpuzzel 'een dag in het museum aquarium' van Crocodile Creek. Deze fijne puzzel neemt je moeiteloos mee op een reis door gangen en langs de meest kleurrijke vissen uit de onderwater-wereld.

En om het geheel helemaal af te maken zit deze stevige legpuzzel in een prachtige doos in de vorm van een echt museum. Zo is het plaatje compleet.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384063-3

TypeKinderpuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDag in het Museum/Dierentuin

Ga voor een bezoekje aan het dino, ruimte of aquarium museum met de geweldige legpuzzels van Crocodile Creek rijk aan kleur en detail. Verpakt op een unieke manier in een doos die de vorm heeft van het desbetreffende museum. Een feest om elke keer opnieuw boven te halen en mee te puzzelen en een uniek cadeau voor elke puzzelfan.

Aantal stukjes: 48

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 25,5 x 25,5 x 7 cm

Leeftijd: 4+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.425.471.04
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.