Wondermooi baby nestje - Fawn

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM155

De herfstprint van Cam Cam is subtiel en tegelijk wondermooi. De fijne hertjes en blaadjes maken dit zacht nestje eens zo stijlvol en uniek. Ideaal om jouw fragiele schattebout in te nestelen.

Dit heerlijk baby nestje is bovendien gemaakt uit bio-katoen, een gezellig coconnetje om jouw kleintje in te leggen vanaf dag 1.

113,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 753A.P45

CollectieFawn
TypeBaby nestjes
KleurMeerkleurig

Dit cosy Cam Cam babynestje Fawn is afgewerkt met een wondermooie print vol boselementen. Je kan het nestje aanpassen aan de afmetingen van je kindje door aan de touwtjes te trekken en deze te strikken. Plaats het hoofdje van je kindje altijd aan de bovenzijde en de voeten aan de opening met de touwtjes. Het nestje altijd op een vlak oppervlak plaatsen voor optimale veiligheid en comfort.

Komt in een handig draagtas met handvaten om hem makkelijk op bergen.

Afmetingen: binnenkant 30 x 75 cm - buitenzijde 88 x 47 x 14 cm

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen - vulling matras 100% polyurathan schuim - draagt het OCS-label

Wasadvies: het babynestje is wasbaar - verwijder het houten bord en matrasje voor je het gaat wassen.

_

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8050132.67
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.