étagère murale \'studio 5\' en bois

wondermooi houten kastje 'studio 5'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ12950

Met dit houten huisje maak je een grafisch statement in elk interieur. Past bij alles en overal... Hang het huisje omhoog in je woonkamer als...

104,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met dit houten huisje maak je een grafisch statement in elk interieur. Past bij alles en overal... Hang het huisje omhoog in je woonkamer als decoratie of gebruik het als nachttafeltje voor je wekker en je favoriete boek. Ook leuk om je mooiste souvenirs in te bewaren. Materiaal: donkere eik. Afmetingen: 30x35cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
303500.55
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.