wondermooie 1-persoons wolkjes bedset

wondermooie 1-persoons wolkjes bedset

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Samen met de schattige wolkjes vertrekt je kleine spruit zachtjes naar dromenland onder dit wondermooie 'cloud' 1-persoons beddengoed. En omdat...

90,00 €

Add to my wishlist

Samen met de schattige wolkjes vertrekt je kleine spruit zachtjes naar dromenland onder dit wondermooie 'cloud' 1-persoons beddengoed. En omdat enkel het allerbeste goed genoeg is voor je oogappel, is de bedset gemaakt uit 100% organisch katoen en sluiten de overtrekken met een rits. Dekbedovertrek komt met 1 kussensloop van 63x60cm. Verder krijg je er nog een bijbehorende stoffen zak bij, ideaal om al je spulletjes mee te nemen. Slaap zacht!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020002
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :8073