Wondermooie Twistiti wekker met dieren - roze

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB141

Opstaan mag als de kleine wijzer op het varkentje staat en de grote op de kat ^_^

Via kleuren en dieren wordt kloklezen letterlijk kinderspel. Deze mooie Twistiti wekker is ideaal om ook het tijdsbesef in de slaapkamer van je kleintje te introduceren, wie weet is uitslapen toch geen onbereikbare droom?

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RAr

Roze Twistiti wekker met dieren en kleuren uurplaat, perfect voor pientere peuters vanaf 3 jaar. Deze wekker heeft een zwaartekracht sensor, je kan hem snoozen door ermee te rollen. Je zet deze leuke kinderwekker eenvoudigweg uit door hem met de wijzerplaat omlaag te zetten.

Afmetingen: diameter 9,6 cm, 8 cm diep

Materiaal: RoHS gecertificeerd siliconen schaal, kunststof raam

Werkt met 1 AA-batterij (niet inbegrepen)

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19