Zacht baby fotoalbum - Geluk

Staat: Nieuw product

Haba

HAB672

Ben je op zoek naar een uniek geboortegeschenk of cadeau voor een eerste verjaardag? Ga dan voor dit uniek fotoboekje. Het is gemaakt van zachte stof en heeft plaats van 8 van je eigen foto's.

Baby's , peuters en kleuters kunnen er in bladeren, je kan er samen in kijken en bijvoorbeeld de hele familie benoemen en bewonderen in dit fijne kidsproof fotoalbum.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305258

CollectieVoor baby's
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Schattige fotoalbum baby Geluk van Haba kunnen kleine kinderen hun mooiste herinneringen aan familie en vrienden bewaren.

Plaats voor voor 8 foto’s in standaard formaat 10 x 15 cm
Je kan de foto’s heel eenvoudig in de insteekhoezen schuiven en op elk moment vervangen. Zo blijft het zacht fotoalbum altijd boeien.

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 28 x 20 cm
Aantal pagina's: 10
Materiaal: polyvinylchloride en polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!