Babydeken egel

Zacht babydeken - Egel

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP543

Dit wondermooi babydekentje is gemaakt uit biologisch katoen en komt uit de Local Heroes collectie van Coq en pâte. Het houdt je kleintje lekker warm of fris.

Het vierkant dekentje is voorzien van een dubbele print van guitige egeltjes aan de ene zijde en een lichtblauw grafisch motief aan de andere zijde. Een leuk ideetje om te geven als kraamgeschenk.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLocal Heroes
TypeDekentjes
KleurMeerkleurig
DiertjesEgel

Schattig babydeken Egel uit 100% organisch katoen met dubbele print van Coq en Pâte.

Afmetingen: 70 x 70 cm
Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch interlock katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Vrij van PVC en ftalaten.
Herkomst: duurzaam geproduceerd in India

Wassen: op max 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op dit dekentje van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De Local Heroes collectie van Coq en Pâte draait helemaal rond de wilde dieren in onze steden en bossen die elke dag bijdragen aan onze biodiversiteit. Met elk verkocht product uit deze collectie steun je organisaties die deze dieren beschermen en educatieve programma's om kinderen te leren over de natuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…