Zacht hoeslaken voor het Aeromoov bedje

Staat: Nieuw product

Aeromoov

AER004

Dit zacht hoeslaken zorgt voor nog meer zachtheid, zodat jouw kleintje op een aangename manier kan rusten in zijn of haar AeroMoov Instant Reisbedje.

Het onderlaken biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en zachtheid dat perfect veilig is voor je baby's huidje en super aangenaam is om op te rusten. Bovendien is het hoeslaken compact, ergonomisch en superlicht, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ATC-FS

Dit compact en zacht hoeslaken is een perfecte aanvulling voor je AeroMoov instant Travel Cot reisbedje. Het laken voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Materiaal: 100% katoen voor extra zachtheid, makkelijk te plaatsen rond het Aeromoov matrasje

Afmetingen: 110 x 60 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Aeromoov is een Belgisch bedrijf dat comfy en veilige kinderproducten maakt voor onderweg. Dit speels merk wilt ouders inspireren om met hun kinderen volop van het leven te genieten én van hun gebruiksvriendelijke producten.Praktische draagbedjes voor al jouw uitstapjesDe Aeromoov Instant reisbed is een superhandig meeneembedje voor jouw kindje. Het bedje is gemaakt van lichte materialen, is compact en plooibaar zodat je die eenvoudig kan wegsteken in jouw opbergtas. Supermakkelijk op te zetten en af te breken, en dus de beste keuze voor optimaal slaap- en speelcomfort on the road.