Zalig baggy broekje in velours - Teal

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

siska x mundomelocotón (37)

Je zou het niet denken maar het knuffelgehalte van jouw kleine hartendief kan je makkelijk nóg verhogen door te kiezen voor dit zalig zacht babybroekje.

Combineer de baggy broekjes in zacht velours met de bijpassende en contrasterende sweaters uit de siskaxmundomelocotón collectie van mundo melocotón. Het resultaat is zalig!

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3723

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeBroekjes
KleurBlauwgroen

Heerlijk zacht baggy babybroekje Teal uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie. Beschikbaar in 4 maten en verschillende andere kleurtjes. Perfect te combineren met de sweater in velours uit dezelfde collectie.

Maten: 50/56 - 62/68 - 74/80 - 86/92

Materiaal: organisch velours katoen

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories