Zalige baby hangmat - Ecru

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBH046

Met een hangmatje voor je baby creëer je een heerlijk knus plekje. Je kleine schattebout kan even relaxen, een dutje doen of gewoon te genieten van de zachte schommelbewegingen.

Zo leuk dat je er zelf zou willen in liggen :-)

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBaby hangmat
KleurCrème

De zalige baby hangmat Ecru van Hoppa is ideaal voor een gezonde ontwikkeling van rugwervels en heupgewrichten van je kleintje. Een hangmat ondersteunt de rug overal evenveel en dwingt je kindje niet in een bepaalde houding, heerlijke afwisseling voor de box of het wippertje. Ook jonge baby's liggen het liefst met een gekromde rug (de foetale houding), precies zoals zij negen maanden in de buik van hun mama hebben doorgebracht.

Dit hangmatje is speciaal ontwikkeld om in de baby box opgehangen te worden en is makkelijk te monteren op praktisch elk soort park. Blijf altijd in de buurt van je kleit nje en laat het niet alleen in het handmatje slapen. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren.

Voor kleine baby's, te gebruiken tot max 4 maanden, 9 kg of 68 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.