Zalige Baloo zwemband - Stripe: Yellow mellow/creme de la creme

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1483

Naar het strand met LIEWOOD (231)

Een echte summer musthave, dankzij deze opblaasband ben je meteen klaar om in het zwembad te springen en heerlijk te spelen in het verfrissende water.

Leuk aan het zwembad, op het strand maar ook in je tuin. Deze hippe zwemband van Liewood is beschikbaar in verschillende knappe Liewood kleuren en past hij perfect bij de Liewood zwembadjes.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12908 2907

CollectieBaloo
TypeOpblaasbaar speelgoed
PrintsY & D stripe : smoothie yellow & creme de la creme
KleurMosterdgeel

Ga voor een zomer boordevol FUN met deze Baloo zwemband Stripe Yellow Mellow/Creme de la Creme van het geweldige Liewood. Makkelijk op te blazen en ideaal voor aan het zwembad, op het strand, de zee of gewoon je eigen tuin.


Materiaal: 100% PVC, BPA-vrij, CE label
Afmetingen: diameter 45 cm x 13 cm hoog
Aanbevolen leeftijd: 1-5 jaar
Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - deze zwemband is speelgoed, geen bescherming tegen verdrinking - steeds gebruiken onder toezicht van een volwassenen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories