Zalige glow in dark puzzel - Oceaan - 500 stukjes

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER155

Wie heeft er zin om deze jungle puzzel in elkaar te puzzelen? Leuk extraatje: als je klaar bent met puzzelen kan je het licht uitdoen en het oceaanleven in het donker bewonderen dankzij de glow-in-the-dark finish, zie jij de verschillen?

Wondermooi geschenk voor puzzelfans die erg vde magie van de zee willen verkennen.

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356075

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenDiep in de zee

Deze fascinerende puzzel van het knappe puzzelmerk Mudpuppy bestaat uit 500 puzzelstukjes en is ideaal speelgoed voor kleine oceaanfans! De Oceaan puzzel geeft bovendien licht in het donker en komt in een stevige kartonnen doos.

Aantal stukjes: 500

Afmetingen puzzel: 51 x 51 cm - doos: 2O x 20 x 5 cm

Leeftijd: 6+

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, verpakking gemaakt uit 70% gerecycleerde materialen, geprint met non-toxische inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202050.111
  • Door Nele M.
  •  de 21/04/2020
Mooie puzzel, glow in the dark is leuk extraatje
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.