Gymtas Alpaca Gold

Zalige gymtas - Alpaca Gold

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR245

Of je nu gaat turnen, zwemmen of spelen bij oma... deze hippe tas met touwtjes komt altijd van pas.

Hij is super ruim, erg stevig en natuurlijk voorzien van een originele Jack Piers print zodat hij perfect past bij de Alpaca Gold boekentas of rugzak en het plaatje klopt!

26,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Gy019214

Multifunctionele tas Alpaca Gold uit de tassencollectie van het Belgische merk Jack Piers. Deze tas is helemaal gemaakt uit 300D polyester dat sterk is maar ook waterafstotend en toch ademt. Perfect dus om te gebruiken als zwemzak of turnzak maar je kan hem ook als je er lekker samen op uit trekt. Licht als een veertje én hij mag in de wasmachine gewassen worden. Door aan de koordjes te trekken sluit deze leuke rugzak/turnzak makkelijk en snel.

Leuke weetje: er is ook een boekentas, rugzak en bijpassende pennenzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 36 x 44 cm - volume: 11 liter - gewicht: 120 gram
Materiaal: 300D polyester, water- en vuilafstotend

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
136440.12
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!