Zalige set plaktattoos - Unicorns are real

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR351

Alles voor een eenhoorn feestje (44)

Unicorns are real! Daar twijfel je niet aan als je deze heerlijke plaktattoo's op je arm heb pronken. Deze set bevat 2 blaadjes met op het ene een sierlijke eenhoorn met neon manen en een hoorn uit goudfolie, op de andere staat een quote in goud waar we 100% achterstaan.

Ideaal cadeautje voor een echt eenhoorn-fan!

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173737

CollectieMagical Unicorns
TypePlaktattoos
KleurGoud

Magische set tijdelijke Meri Meri plaktattoos Unicorns are real met details in goudfolie. Elk pakje bevat 2 tattoo-blaadjes 2 plaktattoos. Leuk als klein geschenkje en ook leuk om cadeau te doen aan de gasten op je eenhoorn verjaardagsfeestje.

Afmetingen verpakking: 70 x 89 x 3 mm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories