Zalige set servetten - Circushond

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR445

Alles voor een circus feestje (16)

Staande ovatie van alle gasten als je deze feestbordjes in de vorm van statige circuspaarden op tafel zet. Ze zijn lekker groot voor al het lekkers dat je voorzien hebt en zijn afgewerkt met details in neon en goudfolie.

Heerlijke feestdecoratie voor een verjaardagsfeest, lentefeest, communie of babyborrel in circus thema!

7,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203384

CollectieCircus
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Heerlijke set van 16 kleurrijke servetten Circushond voor op je feestje met circus thema. Extra leuk in combinatie met de andere feestdecoratie in hetzelfde kleurrijke en feestelijke thema dat zowel jong als oud, zowel jongens als meisjes kan bekoren.

Afmetingen : 9 x 19,7 cm

Materiaal: papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De kleurrijke Circus collectie maakt van elke party een nog groter feest. Dit feestthema zit vol kleur en unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories