Zalige set van 16 lama servetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR280

Meri Meri: Kerst (56)

Zin in een lama feestje? Dan mogen deze lama servetten zeker niet ontbreken.

Ze zijn wondermooi - bijna te mooi om te gebruiken - en afgewerkt met schitterende details in neon kleurtjes en goudfolie.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196575

CollectieLama
TypeServetten
KleurWit

Deze leuke set servetten in de vorm van lama's geven een fijne toets aan elk feestje - of het nu voor kinderen of volwassenen is. Iedereen is weg van deze papieren servietjes in vorm van een gekke lama. In elk pak zitten 16 stuks.

Nog leuker in combinatie met de rest van de lama-feestaccessoires - waaronder lama bordjes en een lama slinger - van dit unieke feestmerk, zeker een kijkje waard!

Afmetingen: 15,9 x 19,1 cm

Materiaal: papier

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories