Zalige Sonny Angel geluksbrenger - Space series

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH223

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Klaar voor een nieuw avontuur? Vol retro vibes en flashy kleurtjes. De Sonny Angels uit de space series nemen ons mee naar een nieuw kosmisch universum en dragen kostuums met verschillende motieven, zoals astronauten, raketten, zon en maan. 

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SA SPACE

Sonny Angel in Space Adventure is een heerlijke nieuwe serie geluksbrengertjes uit Japan en het zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een 'blind box' verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

De 'Space series' bevat 6 buitenaards figuurtjes uit het heelal. Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot. Een astronaut, moon, alien, aarde, raket, zon... welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories