Zandschep Scoppi - Lagoon Green

Duurzame schop met een afneembare zeef, Belgisch design

Staat: Nieuw product

Quut

KZ17744

Quut must-haves for outdoor play (16)

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Scoppi draagt, springt meteen in het oog door zijn coole design. En daar begint het nog maar! Want de kids zijn gegarandeerd meteen dol op deze multifunctionele schep. Daarmee kunnen ze zowel hun handen als voeten gebruiken om zand te verplaatsen op het strand. Hij komt zelfs met een afneembare zeef! Dat betekent nog meer plezier bij het bouwen van forten en kastelen en het graven van grachten.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170204

CollectieLagoon Green
TypeSchepjes
KleurBlauw

Scoppi is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat de schep seizoen na seizoen mee. Handig hè? Kleine tip: De Scoppi werkt ook perfect in de sneeuw!

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

Quut Scoppi from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.565.52.71
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories