Zeemzoete tattoos Kat - Les Parisiennes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO025

les Parisiennes de Moulin Roty (14)

Perfect geschenkje voor een chic verjaardagsmeisje! De plaktattoos van Moulin Roty's Les Parisiennes-collectie zijn stuk voor stuk pareltjes maar deze spring er dan toch nog eens bovenuit. De katje met haar prachtige stik. Zo mooi, zo lief en toch reuze leuk!

Oogjes zullen blinken van trots dus niet twijfelen.

2,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642554

PersonageKat
CollectieLes Parisiennes
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtige plaktattoos Kat - uit de Les Parisiennes - met vintage touch voor jouw mini fashionistas van Moulin Roty. Ideaal om je outfit compleet te maken of net een stapje verder te gaan als je een feestje in het vooruitzicht hebt.

De tattoos zijn super makkelijk aan te brengen: knip je favoriete design uit, trek de beschermfolie eraf, plaats het design op de huid en maak het nat met een vochtige doek of spons. Als je voldoende hebt gedrukt rustig het papiertje eraf trekken en klaar is kees. Wat een plaatje!

Afmetingen: 14 x 8 cm

Leeftijd: voor kleine fashionistas vanaf 3 jaar

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories