Zintuigelijke puzzel met 6 kleurrijke blokken

Originele houten puzzel die inspeelt op de zintuigen

Staat: Nieuw product

Janod

JS433

Fantastische zintuigelijke puzzel met 6 blokken in alle kleuren van de regenboog. In elk blokje zit een ander leuke verrassing die de zintuigen van je kleintje prikkelen terwijl hij ze stuk voor stuk op de juiste plaats legt.

26,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05332

SamenstellingenHout
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Leuke puzzel van Janod voor kleuters om vormen te leren herkennen/benoemen en spelenderwijs hun motoriek bij te schaven. Elk blokje heeft een andere vorm, kleur en functie: een bel, een kaleidoscoop, rammelaar, hoorn, spiegel, ...

Afmetingen: 20.3 x 7 x 13.5
Leeftijd: 1 - 3 jaar
Materiaal: basis multiplex - blokken in beukenhout met FSC label en verf op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.