Zoekboek - Kerstman op cadeautjestocht

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA061

Wat is er veranderd na het bezoek van de Kerstman? Zoek en je zal vinden!

Dit boek is een interessant zoekspelletje voor de kijker om erachter te komen wat de Kerstman allemaal veranderd heeft tijdens zijn bezoekjes. Dan weet je de volgende keer waar je op moet letten, als de Kerstman langskomt en waar de verrassingen voor jou kunnen liggen!

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044835762

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMieke Goethals
IllustratorMieke Goethals
GenreZoekboeken
ThemaKerstmis

Kerstman op cadeautjestocht is een spannende zoektocht die je samen kunt uitpluizen op de bank! Kan jij alle verrassingen vinden?

Ontzettend leuk boek om voor te lezen voor 4 jarigen. Zelf lezen ongeveer vanaf 6 jaar.

Auteur: Mieke Goethals
Illustrator: Mieke Goethals
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 33,4 x 24,2 x 1,1 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.41.124.20.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.