Zonnig gezelschapsspel - 4 aan het strand

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (57)

Een moderne twist op het klassieke 4-op-een-rij spelletje. Zet vier krabbetjes of zeesterretjes in een rechte lijn op het strand en win dit fijn reisspelletje!

Perfect voor onderweg in de auto en het vliegtuig, of gewoon voor thuis.

12,99 €

7,79 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306044

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeReisspelletjes*
Leeftijdvanaf 5 jaar
STOP/FINISTOP

Leuk legspel 4 aan het strand van Haba is leuk voor thuis of onderweg. Leg de zeebewoners slim op het strand en creëer zo een horizontale, verticale of diagonale rij.  Wie als eerste vier zeebewoners in een rechte lijn op het strand heeft liggen, is de winnaar.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 personen
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Inhoud: 2 magnetische spelborden, 2 x 15 magnetische zeebewoners, 7 stokken, 1 handleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories