Zwarte hoed - Richard (3-5 jaar)

Perfecte verkleedhoed voor een musketier of ridder

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

KZ29986

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Een perfecte hoed die je kan gebruiken voor je vele avonturen in het sprookjesrijk. De zwarte hoed heeft een zilveren riem aan de voorkant en een mooie blauwe veer aan de zijkant.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 77103407

PersonageRidder
TypeVerkleedaccessoires
KleurZwart

Happy Fantasy at the Fairy-tale house

Een stoere ridder en een lieflijke prinses lopen door een donker woud. Wat is dàt daar? Een sprookjeshuis! Na onderweg de indianen te hebben getrotseerd, worden ze verwelkomd door een ijsprinses en haar prinsessenvriendinnen, gehuld in de móóiste jurken en met sprankelende diademen in het haar. Het verhaal gaat verder….

Een perfecte hoed die je kan gebruiken voor je vele avonturen in het sprookjesrijk. De zwarte hoed heeft een zilveren riem aan de voorkant en een mooie blauwe veer aan de zijkant.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories