Zwarte pieten kaartspel - Misticat

Kleurrijke kaartspel voor 2 tot 4 spelers

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13547

Spelen we een spel met Djeco? (64)

Het klassieke zwarte pietenspel in een eigentijds ontwerp! De bedoeling van het spel is niet te eindigen met de "zwarte piet" in de hand ofwel de...

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05141

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Het klassieke zwarte pietenspel in een eigentijds ontwerp! De bedoeling van het spel is niet te eindigen met de "zwarte piet" in de hand ofwel de geheimzinnige gemaskerde kater. Alle kaarten worden verdeeld tussen de spelers. De spelers vormen zoveel mogelijk paren en leggen deze op een stapel. Vervolgens begint het spel: om de beurt trekt een speler een kaart uit het spel van een andere speler (met uiteraard de gesloten kant naar boven). Trekt de speler een kaart waarmee hij een paar kan vormen, dan legt hij dit paar op de stapel. Dan mag een andere speler weer.

Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 4 jaar.
Bevat 33 kaarten
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.711.93.20.435
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories