10 Klassieke gelpennen

Kleurrijke set pennen voor al jouw notities

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1127

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (24)

Schrijven is fun! Een set van 10 kleurrijke gelpennen uit de Lovely Paper-collectie van Djeco. Deze pennen schrijven erg vloeiend en zullen kleur geven aan je notities!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03759

CollectieLovely paper
TypeSchrijfbenodigdheden
KleurMeerkleurig

Set gelpennen van Djeco bevat 10 verschillende gelpennen die verpakt zijn in een doorschijnend hoesje. De pennen hebben een doorschijnende behuizing zodat je het inktniveau kan zien. Ze hebben ook een handige ophangclip aan de dop.

Inhoud: 10 gelpennen (bruin, rood, roze, paars, oranje, geel, groen, turkoois, blauw en zwart)
Afmetingen pakket: 10 x 14 cm

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories