3D-compositiespel - Tangram Kubus

Staat: Nieuw product

Haba

HAB805

Met deze kleurrijke blokken beleven kleine bouwers uren stapelplezier. De houten blokjes hebben talloze combinatiemogelijkheden om de meest creatieve figuren te creëren. Tijd om te gaan bouwen!

32,99 €

26,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305778

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Deze tangram kubus van Haba heeft 21 houten blokken in verschillende kleuren waar kids de meest uiteenlopende geometrische figuren mee kunnen maken. Ze kunnen de blokken willekeurig samenleggen of de voorbeeldkaarten volgen. Het perfecte spel om het ruimtelijke inzicht en de fijne motoriek te trainen.

  • Gewicht: 673 gram
  • Hoogte: 6,3 cm
  • Breedte: 21,9 cm
  • Lengte: 21,9 cm
  • Leeftijd: 2 tot 99 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Sophie P.
  •  de 15/12/2023
HABA is steeds kwalitatief :)
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!