40ansCorolle feestoutfit voor pop 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR067

Mon grand poupon van Corolle (36)

Bij elk feestje hoort een nieuwe outfit! Deze feestkledij werd ontworpen ter ere van de 40e verjaardag van het Franse poppenmerk inclusief feestelijke print, schitterende accenten en bijpassend haarlint.

Het #40ansCorolle kleedje geeft je pop een schattige look en past als gegoten voor elke Corolle pop van 36 cm.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140410

#40ansCorolle feestkledij van COROLLE, geschikt voor een pop van 36 cm. Deze poppenjurk met haarband maakt deel uit van de Mon grand poupon-collectie vol kleedjes en accessoires waarmee je de Corolle pop van 36 cm kan stylen en elke dag mee kan spelen. De 40ansCorolle collectie is ontworpen ter ere van de 40e verjaardag van dit populaire poppenmerk uit Frankrijk. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories