Activiteitenboekje - 32 ways to dress Woodland animals

Heel leuk activiteitenboekje met bosdiertjes

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP191

Mini cadeautjes, maxi pret! (516)

Van eekhoorns, over herten tot uilen en vossen! Gebruik je favoriete stiften, kleurtjes, wasco's, verf of ... om deze bosdieren aan te kleden.

De activiteitenboekjes 32 ways van Wee Gallery zijn er in verschillende thema's en zijn stuk voor stuk superleuk om urenlang mee bezig te zijn. Ook ideaal om mee te nemen op restaurant, naar het park, op reis of tijdens lange autoritten.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG624ct

Wee Gallery activiteitenboekje 32 ways to dress Woodland Animals bevat 32 pagina's die je makkelijk kan verwijderen dankzij de perforatielijn en die gedrukt zijn op FSC papier met gebruik van eco inkt. Een wondermooi en simple geschenk voor jouw mini artiest.

In deze reeks zijn er 4 verschillende thema's beschikbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151100.04
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories