Adembenemende atlas

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ17839

Maak aan de hand van meer dan 50 kaarten en 4000 illustraties een indrukwekkende reis rond de wereld. Van de Indianen in Noord-Amerika tot de...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Maak aan de hand van meer dan 50 kaarten en 4000 illustraties een indrukwekkende reis rond de wereld. Van de Indianen in Noord-Amerika tot de sherpa's in Nepal, van Zweedse kötbullar tot Indische curry, van luipaarden in Tanzania tot dingo's in Australië, van Robin Hood tot Dzjengis Khan en van de piramides van Gizeh tot het Kremlin in Rusland.

Blader in deze verrassende atlas en doe steeds weer nieuwe ontdekkingen, boordevol boeiende weetjes over dieren, planten, mensen en cultuur. Kortom, de topper van het moment!

Auteur: Aleksandra Mizielinska en Daniel Mizielinski. ISBN: 9789401409285

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283800.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.