Agnete Knuffeldoek - Mouse pale tuscany

Prachtig tetra slaapknuffeltje met muis uit biokatoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3343

Slaap zacht met Liewood (162)

Wat een schatje! Dit lappenpopje/muisje is zacht, schattig en perfect om te knuffelen én te spelen. Vanaf de geboorte is het een prima compagnon om altijd geborgenheid te bieden.

We zijn er zeker van dat het meteen een favoriete familielid zal worden. Deze knuffel is verkrijgbaar in verschillende karakters en vele kleuren. Welke is jouw favoriet?

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12379 9531

CollectieAgnete
TypeKnuffeldoekjes
PrintsFruit Pale Tuscany
KleurRoze

Prachtige knuffeldoek Agnete Mouse Pale Tuscany uit de collectie van Liewood. Dit zacht tetra knuffeltje is gemaakt uit organisch katoen en ook verkrijgbaar in andere kleuren en karakters, bekijk ze allemaal en jouw favoriet zit er vast tussen. Een subliem kraamgeschenk om te knuffelen, koesteren en liefhebben.

Materiaal: 100% biologisch katoen - vulling: 100% polyester - CE label

Afmetingen: 35 x 35 cm

Wasvoorschriften: Met de hand wassen in koud water • Mag niet in de droogkast • Niet bleken • Niet strijken • Niet chemisch reinigen • Wassen met vergelijkbare kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories