Knuffeldoekje Amaya - Crème de la creme - Liewood

Streelzacht knuffeltje uit biokatoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD7942

Slaap zacht met Liewood (85)

Ontmoet het Amaya Knuffeldoekje Crème de la Crème van Liewood, het perfecte knuffelmaatje voor jouw kleintje!

Gemaakt van 100% biologisch katoen, is dit knuffeldier niet alleen heerlijk zacht maar ook milieuvriendelijk.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW18916 1002

Met zijn schattige vorm, CE-markering en perfecte afmetingen (H: 20 cm, B: 22 cm) is het ontworpen om de nieuwe beste vriend van je kleintje te worden. De tijdloze kleur Crème de la Crème voegt een vleugje elegantie toe aan het speelgoed van je kind.

Laat je kleintje genieten van het comfort van biologisch katoen en koesterbare knuffelmomenten met de Amaya Knuffel van Liewood!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
155150.1
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories