Zacht knuffeldoekje kat Lulu - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO080

Les Moustaches - Moulin Roty (26)

Heerlijk toch? Lulu is een superleuk knuffeldoekje boordevol stijl. Deze kat maakt deel uit van de Les Moustaches lijn van Moulin Roty, warm gele kleur en gestreepte details.

Ideaal om elke dag - en nacht - te knuffelen! Met als kers op de taart een handige lus om het tutje aan vast te maken. Zo raak je het nooit nog kwijt.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666016

CollectieLes Moustaches
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Vierkant knuffeldoekje kat Lulu uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, dit doekje is superzacht mosterd geel aan de ene kant en voorzien van gestreept katoen aan de anderen. De gekke poezensnoet maakt het geheel compleet.

Lulu is een ideaal kraamgeschenk en kan vanaf de geboorte knuffelt worden.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Materiaal: katoen, polyester

Afmetingen: 24 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories