Zacht knuffeldoekje - Safari groen

Staat: Nieuw product

Tikiri

DA413

Welcome to my jungle! (340)

Deze Krokodil knuffeldoek is licht en praktisch, ideaal voor kleine handjes om vast te pakken. Hij is zacht en tegelijk ideaal om op te kauwen als je kleintje tandjes krijgt.

De knuffeldoek is gemaakt uit biokatoen en het guitige krokohoofd uit natuurlijk rubber van de Hevea boom. Een duurzaam babyspeeltje!

 

15,99 €

12,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5065101

CollectieMy First Tikiri Safari
TypeKnuffeldoekjes
KleurGroen
DiertjesKrokodil
STOP/FINISTOP

Knap knuffeldoekje Safari groen uit de collectie van Tikiri, dit knuffeldoekje met rubberen bijtspeeltje van de Hevea boom, het doekje uit organisch katoen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en karakters

Afmetingen: 25 x 23 cm
Materiaal: puur en natuurlijk rubber, organisch katoen, vrij van BPA, PVC en ftalaten
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Sri Lanka

_

De TIKIRI speeltjes komen uit Sri Lanka en zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals eco rubber en organisch katoen. Daarnaast zijn ze volledig sociaal en ethisch verantwoord geproduceerd en super leuk om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Tikiri biedt een uitgebreid assortiment ethisch gemaakte en duurzaam geproduceerde babyproducten. Hun focus ligt op het creëren van hoogwaardig speelgoed dat zowel veilig als stimulerend is voor de ontwikkeling van baby's en kinderen. Bijtringen voor baby's De bijtringen zijn gemaakt van 100% biologisch rubber en zijn perfect voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Babyspeelgoed Ontdek het assortiment baby speelgoed, van zachte knuffeldoekjes tot bijtspeeltjes . Al het speelgoed is gemaakt van veilige, niet-giftige materialen die geschikt zijn voor kleine handjes. Badspeeltjes Maak van badtijd een leuk en speels moment met badspeeltjes . Ze zijn waterdicht en ontworpen om spatten en spetteren te stimuleren, waardoor je kleintje zich prima zal vermaken terwijl ze schoon worden. Zachte knuffeldoeken Verwen je baby met de prachtige collectie zachte knuffeldoeken . Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, zijn ze perfect om je kleintje warm en knus te houden. Duurzaam en ethisch Bij Tikiri staan ze voor duurzaamheid en ethische productie . Ze werken samen met ambachtslieden die op verantwoorde wijze hun producten maken, met respect voor mens en milieu. Elk speeltje wordt met zorg vervaardigd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontdek nu de collectie en geef je baby het beste, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories