kussen animal friends - Kangaroo & Joey

Animal Friends kussen - Kangaroo & Joey

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP029

De Animal Friends kussens van Fabelab krijgen er een nieuw vriendje (of twee) bij met Kangaroo & Joey.

Joey kan uit de knusse buidel van zijn mama springen om te spelen als hij niet aan het dutten is. Superzacht, hoog knuffelgehalte en ideale vriendjes voor je kleine oogappel voor zowel bed- als speeltijd!

24,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2700311105

CollectieAnimal Friends
TypeKussens
KleurGeel
DiertjesKangeroe
Vormsilhouet

Deze knuffelige kussenvriendjes zijn gemaakt uit organisch katoen met een gerecycleerde polyester vulling.

Afmetingen:  20 x 15 cm

Wasadvies: Wassen op 30°, mag in de droogtrommel, niet strijken.

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn steeds super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!