Wollen kussen - Pink Nose Sheep - Woolable collection

Zacht sierkussen met oortjes en geborduurde details

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA072

Wie wil er knuffelen met dit heerlijk schapenkussen? Een charmant en decoratief kussen, hét perfecte accessoire voor jouw cosy kinderkamer.

Check ook zeker even het bijpassende Pink Nose Sheep vloerkleed en de opbergmand voor een gezellige toets in je interieur.

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-SC-NOSE

TypeKussens
KleurWit

Wollen kussen Pink Nose Sheep van LORENA CANALS met handgemaakte details zoals een geborduurde roze neus en schattige oren. Dankzij de verwijderbare vulling kan de hoes zonder gedoe in de wasmachine worden gewassen.

Afmetingen: 35 x 35 cm
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Materiaal: wol met katoenen basis, vulling: 100% Polyester, afgewerkt met niet-giftige kleurstoffen

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111