Associatiespel - Let op voor de mol!

Staat: Nieuw product

Janod

JS317

Snel, snel, verzamel alle groentjes op je plankje, voor de mollen beginnen graven. De mol lust ook wel een lekker sappige tomaat of een knapperig worteltje.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08246

SamenstellingenHout
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wees de eerste met een volle mand en probeer de mollen te vermijden! Doel van het spel is je mand te vullen met 4 verschillende groenten voor je tegenstanders, maar opgepast voor de mol die zijn hol bouwt. Dit spel helpt je kind bij het leren van kleuren en bij de ontwikkeling van zijn observatievermogen.

Geschikt voor 2 tot 4 spelers, van 3 tot 6 jaar.
Bevat 1 plaat, 4 voetstukken, 20 pionnen en 1 dobbelsteen.
Afmetingen bord: 24 x 1 x 22,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.050.250.93
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.