Atelier met stiften en 3D-effect - Fantasy forest

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ514

Atelier collection by DJECO (40)

Maak je eigen kunstwerkjes met 3D-effect! In het fantasiebos wonen bijzondere dieren. Volg de instructies van de artiest en kleur ze allemaal zorgvuldig in met viltstift. Zet nu de bijgeleverde 3D-bril op en ontdek het bos zoals je nog nooit hebt gezien!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08652

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenTekenen en kleuren met viltstiften
Leeftijdvanaf 7 jaar
Korting- 40 %

Het Fantasy forest pakket met viltstiften bevat 4 dieren om te kleuren, een set van 7 stiften, een 3D bril en een instructieboekje

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen verpakking: 23 x 23 x 4 cm
Design: Melissa Castrillon

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories