Avonturier 1x1 - vermenigvuldigen van 1 tot 100

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door een grote poort met raadselachtige opgaven. Nu wordt er gerekend op de rekenkunsten van de spelers: als ze goed vermenigvuldigen en de juiste getallen weten te vinden, wordt de raadselwand steeds verder met resultaten gevuld. Of er goed of fout is gerekend, kan eenvoudig op de achterkant van de plaatjes worden gecontroleerd. Wie het beste rekent, wint de spannende vermenigvuldigingsexpeditie.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303718

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 7 jaar
  • op speelse wijze tafels van vermenigvuldiging leren
  • slim spelprincipe met zelfcontrole
  • met solo- en samenwerkingsvariant


Inhoud: 1 raadselwand (groot spelbord), 1 loopparcours (klein spelbord), 100 mozaïekplaatjes, 23 speelkaarten, 1 zandloper, 4 avonturiers, 1 spelregelboekje.

Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Spaans, Nederlands, Frans & Duits

Geschikt vanaf 7 jaar.

Aantal spelers: 1 - 4 personen

Speelduur: 15 min

Materiaal: hout, karton, kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27375.51
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories