Avontuurlijk legspel - Richard Ridderslag

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren:...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7297/7296

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Wil je graag even dapper en beroemd zijn als ridder Ridderslag? Daarvoor moeten jullie als schildknapen de koninklijke opdrachten uitvoeren: jullie moeten namelijk reuzen, draken, heksen en andere gevaren kunnen opsporen! Als het jou lukt om de landschapskaartjes heel slim bij elkaar te leggen en zo de opdracht uit te voeren, kun je uiteindelijk als winnaar zegevieren! Kortom, een avontuurlijk legspel. Met solo-variant: spannend legraadsel voor knappe koningskoppen. Voor 2-4 spelers van 5 tot 99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.7523.50.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories