Badstiften

Set van 8 uitschijfbare badkrijtjes + schoonmaakdoekje

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER345

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Laat je kleintjes hun innerlijke kunstenaar kanaliseren terwijl ze wat creatieve tijd doorbrengen in het bad met Tiger Tribe's Bath Crayons.

Onze levendig gekleurde badstiften hebben de perfecte maat voor kleine handjes en zijn speciaal gemaakt voor gebruik op gladde, natte oppervlakken zoals badkamertegels en badkuipen.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770127

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's Unieke Badstiften zijn ideaal om mee in bad te tekenen, alle kunstwerkjes zijn makkelijk schoon te maken en af ​​te wassen met een vochtige doek - er zit er eentje bij in de verpakking! Fijn geschenk dat vast in de smaak zal vallen en ideaal om de motoriek, kleurherkenning, fantasierijk en creatief spel te stimuleren.

Elke set bevat: 8 x uitschuifbare badkrijtjes, nat schoonmaakdoekje
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Sofie J.
  •  de 26/12/2021
Heel leuk voor de kleinkinderen. Creatief in bad.
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories