Bedrukt kussen - meisje

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

KZ04427

Leuk bedrukt kussen met meisje van Coq en Pâte 'Bio is beautiful': het franse merk Coq en Pâte staat voor originaliteit en respect voor de...

24,95 €

12,48 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeKussens
KleurRoze
Vormvierkant
Korting- 50 %

Leuk bedrukt kussen met meisje van Coq en Pâte 'Bio is beautiful': het franse merk Coq en Pâte staat voor originaliteit en respect voor de natuur. Inclusief binnenkussen. Ontwerp: by Virgo. Materiaal: 100% biologische katoen. Wasbaar op 30°.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
404000.76
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieu Hun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.