Kleurplaten - Onder de oceaan

Beeldschone kleurplaten - Onder de oceaan

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ594

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Kleurenworkshop uit de serie 'Kleuren die verrassen' van Djeco. Neem een duik in de pracht van de oceaan. Haal je mooiste kleurtjes boven om de zeemeermin en haar vriendjes kleur te geven. En vergeet de verrassingen niet ... open de kleine flapjes zoals de schelpen en ontdek nog meer leuks.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09628

CollectieSmall gifts
TypeKleurplaten
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Ga lekker even lekker zitten en ga aan de slag met deze bijzondere kleurplaten. Er zitten acht kleurplaten in de verpakking.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen verpakking: 22 x 22 cm
Design: Julie Morstad

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories