Beestachtig leuk magneetspel - Getallenlabyrint

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25713a

Met het magneetstokje kunnen kleine dierenvrienden de gekleurde knikkers bij de bijpassende dieren ordenen. Zo veranderen bijvoorbeeld de vijf witte knikkers in eieren van het nest. Dat is niet alleen beestachtig leuk, maar bevordert ook spelenderwijs de fijne motoriek, de concentratie en het begrijpen van getallen.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301473

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Magnetisch schuifplezier met vele spelmogelijkheden gegarandeerd! Voor kids vanaf 2 jaar. Materiaal: lindenmultiplex, kunststof, metaal. Diameter: 23 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.23.327.10.485
  • Door Bert H.
  •  de 10/02/2023
Heel leuk spel en zelfs voor volwassenen uitdagend.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!