Betoverend gezelscchapsspel - Slodderheks

Staat: Nieuw product

Haba

Middernacht in het heksenwoud. De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4921/4920

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Middernacht in het heksenwoud. De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingrediënten ze al in de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De Spelers moeten doe slodderheks helpen om het ontbrekende ingrediënt te vinden, maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank.
Een behekst observatiespel voor 2 - 4 spelers vanaf 5 jaar. Plus "Fex-effect" om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Dit spel stimuleert:
- Geheugen
- Aansturen van gevoelens en impulsen
- Bevorderen van concentratie

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.57.622.70.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.