marionnette sorcière

betoverende handpop Heks

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21783a

Poppenkast spelen met HABA (38)

Deze heks ziet er misschien wat nors uit, maar wanneer ze op het toneel verschijnt, is ze de beste vriendin van je entertainer! De heks heeft...

19,95 €

Add to my wishlist

Deze heks ziet er misschien wat nors uit, maar wanneer ze op het toneel verschijnt, is ze de beste vriendin van je entertainer! De heks heeft grappig haar en een kleed met lintjes, afgewerkt met een grijze kat. De Haba handpoppen zijn ideaal voor eerste rollenspellen en toneelstukjes. Materiaal: kunststof. Hoogte: 26 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1310250.102
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301188

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en thema's