tente de jeu 'couronne fleurie'

betoverende speeltent 'Bloemenkrans'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21953

Welkom in het land van bloeiende bloemen! De 'Bloemenkrans' speeltent is de mooiste die een elf of een fee zich maar kan wensen. Een...

199,00 €

Add to my wishlist

Welkom in het land van bloeiende bloemen! De 'Bloemenkrans' speeltent is de mooiste die een elf of een fee zich maar kan wensen. Een heerlijke plek om te spelen, boeken te bekijken, je te verstoppen en te dromen. Voor kleine genieters vanaf 3 jaar.
De speeltent kan in zijn geheel worden gemonteerd en het gordijn aan de ingang kan met linten worden vastgebonden. De tent heeft een diameter van 1m50 en is 1m90 hoog. Materiaal: polyester, netweefsel, stokken van fiberglas.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1501901503.9
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301173