Bijzonder gevoelsboek - Ik voel me zo

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16178

Hoe voelen we ons eigenlijk? Zowel kinderen als volwassenen vinden het vaak moeilijk om over hun emoties te praten. Auteur Frans Lasès sprak met Nederlandse en Vlaamse kinderen over hun gevoelens en over hoe ze ermee omgaan. Dit boek bundelt op een inleefbare en lekker lezende manier de antwoorden. Bekroond illustrator Jan Jutte brengt de emoties nu eens grappig, dan weer spannend of dramatisch in beeld.

21,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurFrans Lasès
IllustratorJan Jutte
GenreEducatieve boeken
ThemaGevoelens

Bijzonder gevoelsboek Ik voel me zo bevat boeiende gesprekken. Een mooie aanleiding om met kinderen zelf over belangrijke emoties en gevoelens te praten. Geschikt vanaf 9 jaar.

Auteur: Frans Lasès Met illustraties van Jan Jutte
ISBN 9789058387943

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.516.500.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/02/2021
Veelzijdige voorbeelden, enkel algemene ivm uitleg gevoelens ontbreekt.
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.