Bingo Spel - Draak Flonkervuur Geluksbingo

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (90)

Samen met draak Flonkervuur en zijn vrienden gaan de spelertjes op ontdekkingstocht om bij het omdraaien van de bingokaartjes vuurspuwende vulkanen, geheimzinnige schatkaarten en nog veel meer te ontdekken.

Voor elk plaatje dat ze op hun grote bingokaart vinden, krijgen ze een schitterende dondersteen. Wie als eerste er vier op een rij heeft, roept ‘DRAKENBINGOOOO!’ en is de winnaar.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305492

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Geluksbingo Draak Flonkervuur van Haba is een spelklassier met een drakenjasje om samen te spelen en pret te beleven. Inclusief veel fonkelende donderstenen en eenvoudige regels om snel te kunnen spelen.

4 bingokaarten, 24 kaartjes, 45 donderstenen, 1 handleiding in 6 talen.
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4
Spelduur: ongeveer 10 minuutjes

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Sarah F.
  •  de 17/04/2020
Heel erg leuk bingo spel voor kleuters. Eenvoudig aan te leren, duurt niet te lang en mooi vorm gegeven.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories